RG65 Kenese kupaverseny

VÁLTOZÁS!

Sziasztok!

Egy közérdekű közleményt szeretnék megosztani! 
Kérek mindenkit értesítsen róla akit csak tud!
A kevés RG 65 nevezés miatt a vasárnapi versenyt áttesszük szombati napra!
A versenyt úgy tartanánk meg hogy felváltva menne futamokat az MM és az RG65 így mindenkinek lenne lehetősége megmérettetni magát!
A nevezési díj 2000ft mely tartalmazza a vacsorát. (Sajtos illetve szalámis pizza közül lehet választani) A hajóosztályok természetesen külön lesznek értékelve, a dobogósok díjazásban részesülnek.

Időtábla tervezet:
Szombat:
9:00 nevezés kezdete
9:40első rajt
16:00 utolsó rajt
16:30díjkiosztó-vacsora

Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésre: Kloiber Ákos 06309474764

Egyéb javaslatokat, ötleteket szívesen fogadok!

 
 

Sziasztok RG-sek!

Az előző heti versenyen a Nemzeti Regattán beszéltünk már az MM esekkel róla. Július 23-24 hétvégén versenyt szerveznénk a BFYC kikötőben. A program úgy nézne ki hogy szombati napon 9-16óráig Micro Magic verseny, utána fent maradna a pálya és lehetne RG vel illetve bármilyen hajóval edzeni, rajtot gyakorolni ezután díjkiosztóval és bogrács vacsorával várnánk mindenkit (halászlé, babgulyás... Ilyesmi kajával) A szállás megoldott lenne a kikötő melletti panzióban 3000ft körül van egy éjszaka. Szeretnénk ha az RG-sek is lejönnének szombaton, hogy kis beszélgetéssel vacsorával egybekötött estét el tudnánk tölteni együtt. A vasárnapi program RG65 verseny lenne reggel 9-16:00 óráig utána díjkiosztó az RG seknek.
Versenybíró: Csaba Forrai

Szeretnénk felmérni az igényeket hogy lenne-e kedvetek, lehetőségetek résztvenni egy ilyen versenyen. Megkérlek benneteket továbbítsátok ezt azoknak is akik nincsenek fent a facebookon. Sajnos a kishajóknak (MM,RG65) nagyon hamar vége lett a nyári szezonnak, szeretnénk ha a nyáron jó időben a Balatonon is tudnánk egy jót vitorlázni ne kelljen várnunk szeptemberig!

Kloiber Ákos